Întrebări frecvente

Nu, tot ce aveți nevoie este o adresă de e-mail. Vă recomandăm să vă înregistrați , astfel încât să puteți începe adăugarea de produse la lista dvs. de dorințe, totuși, puteți plasa și urmări comenzi ca oaspete și vă puteți înregistra altă dată.

Membrii echipei de asistență clienți sunt bucuroși să vă ajute să plasați comanda prin telefon.

  • Ordin de plată (Plata se efectuează direct in contul nostru bancar. Te rugam sa folosește ID-ul comenzii tale ca referință de plată. Comanda nu va fi livrată până când plata nu va fi recepționată)
  • Ramburs, la livrare
  • Online cu card bancar prin MobilPay.ro (În cazul în care alegeți această metodă de plată veți fi redirecționați către pagina de plăti MobilPay pentru completarea detaliilor plății)
Puteți rezerva o întâlnire apelându-ne la numărul de telefon 0761.264.481 .

Vă păstrăm datele personale private și confidențiale și le oferim doar cu consimțământul dumneavoastră sau dacă este permis legal. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să consultați Politica de confidențialitate.

Scopul nostru este de a oferi o oportunitate corectă de a cumpăra și, deoarece elementele sunt adesea limitate, rezervările nu sunt disponibile. Ca urmare, plasarea unui produs în coșul dvs. de cumpărături sau în lista de dorințe nu îl rezervă.